με τον αριθμό των ατόμων που φέρονται αναμεμιγμένοι στο κίνημα της 15ης Ιουλίου να ξεπερνά τις 60.000, πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας την Παρασκευή αναφέρουν πως συνελήφθη στρατιωτικός ακόλουθος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο στρατιωτικός συνελήφθη στην Τουρκία ενώ βρισκόταν σε άδεια.
Πρόκειται για έναν επιλοχία και βοηθό του στρατιωτικού ακολούθου της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα. Ο άντρας φέρεται να είχε πάει για διακοπές στην Τουρκία και να συνελήφθη από τις αρχές ως εμπλεκόμενος στο πραξικόπημα για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν.
Κλείσιμο
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα διαψεύδει τα τις εν λόγω πληροφορίες.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής