Συνεχίζει την προπαγάνδα του τρόμου το Ισλαμικό Κράτος το οποίο την Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα νέα, «αρρωστημένα» βίντεο με τέσσερις διαφορετικές εκδοχές εκτελέσεων κρατουμένων του!
Μια ημέρα αφότου «ανέβασαν» στο Διαδίκτυο εικόνες με μικρά παιδιά που σκοτώνουν εν ψυχρώ «κατασκόπους του Άσαντ» στη Συρία, η ακραία Ισλαμιστική οργάνωση ανάρτησε τέσσερα βίντεο στα οποία καταγράφεται καρέ-καρέ ο φρικτός θάνατος πολλών κρατουμένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βίντεο έχουν τραβηχθεί στην Υεμένη και οι άνδρες που εκτελούνται είναι σιίτες αντάρτες Χούτι, οι οποίοι μάχονται τόσο κατά της κυβέρνησης της χώρας, όσο και κατά της Αλ-Κάιντα στην Υεμένη.
Έξι από τους άτυχους άντρες ανέβηκαν σε μια βάρκα και στη συνέχεια ανατινάχτηκαν από τους τζιχαντιστές, σε τέσσερις άλλους οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους τοποθέτησαν εκρηκτικά γύρω από τον λαιμό τους, εννέα ακόμη άτομα αποκεφαλίστηκαν, ενώ έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν πύραυλο που εκτόξευσαν οι ακραίοι Ισλαμιστές.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.