Σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, λόγω των αυξημένων κινδύνων, τα μέτρα ασφαλείας στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, που είχαν ήδη ενισχυθεί, θα ενταθούν κι άλλο
Η Τουρκία θα προχωρήσει κανονικά στη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών την 1η Νοεμβρίου, όπως είναι προγραμματισμένο, παρά τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο στην Άγκυρα, δήλωσε σήμερα στο Reuters ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.
«Η αναβολή των εκλογών λόγω της επίθεσης δεν συζητείται καθόλου, ούτε ως πιθανότητα. Οι εκλογές θα γίνουν την 1η Νοεμβρίου, όπως είναι προγραμματισμένο», είπε ο αξιωματούχος αυτός.
«Λόγω των αυξημένων κινδύνων, τα μέτρα ασφαλείας στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, που είχαν ήδη ενισχυθεί, θα ενταθούν κι άλλο. Οι εκλογές θα γίνουν με ασφαλή τρόπο», διαβεβαίωσε.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.