Τις τελευταίες στιγμές των τριών νεαρών κοριτσιών από τη Βρετανία στο τουρκικό έδαφος, λίγο πριν, δηλαδή, περάσουν τα σύνορα με τη Συρία προκειμένου στη συνέχεια να ενωθούν με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατέγραψε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah.
Στο βίντεο, το οποίο φέρεται να έχει τραβήξει από τον άνδρα που βοήθησε τα τρια κορίτσια - σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ είναι πράκτορας μυστικών υπηρεσιών - ηλικίας 15 και 16 ετών.
Στο ρεπορτάζ της Sabah αναφέρεται ότι τα τρια κορίτσια έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Φεβρουαρίου και από εκεί κατευθύνθηκαν προς το Γκαζιαντέπ όπου επιβιβάστηκαν σε ταξί προκειμένου να συναντήσουν τον άνδρα που βοήθησε στο πέρασμα τους στην άλλη πλευρά των συνόρων.
Στο βίντεο ο άνδρας, ο οποίος έχει συλληφθεί, εμφανίζεται να μιλά με έναν αραβόφωνο άνδρα για τον τρόπο με τον οποίο τα κορίτσια θα πάρουν τα συριακά διαβατήρια.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.