Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας εκτίμησε σήμερα ότι σε δύο μήνες περίπου, θα μπορούσαμε να έχουμε έως και 10.000 νέα κρούσματα του ιού Έμπολα την εβδομάδα, παγκοσμίως.
Ο Δρ. Μπρους Αϊλγουάρντ δήλωσε πως εφόσον η ανταπόκριση στον Έμπολα και ο περιορισμός του δεν είναι ο αναμενόμενος, τότε σε περίπου 60 ημέρες «πολύ περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΠΟΥ, τότε μπορεί να έχουμε 10.000 νέους ασθενείς την εβδομάδα.
Κλείσιμο
Ο Δρ. Αϊλγουάρντ δήλωσε ακόμα ότι τις τελευταίες 4 εβδομάδες καταγράφηκαν 1000 νέα κρούσματα την εβδομάδα.
Ο ΠΟΥ έχει ως στόχο να απομονώσει τους ασθενείς του Έμπολα σε ποσοστό 70% τουλάχιστον ώστε να αντιστρέψει τις προβλέψεις αυτές.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.