«Πόρτα» έριξαν οι αρχές του Ντουμπάι στον άνθρωπο που έχει το ρεκόρ για τα περισσότερα σκουλαρίκια στο σώμα του.
Ο Γερμανός Ρολφ Μπούχολτζ επρόκειτο να εμφανιστεί στο το νυχτερινό μαγαζί Cirque Le Soir αλλά όπως ενημέρωσαν οι υπευθύνοί του αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς οι αρχές ασφαλείας δεν επέτρεψαν την είσοδο του Μπούχολτζ στο έδαφος του Ντουμπάι.
Κλείσιμο
Ο Γερμανός κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες έχει τρυπήσει τον εαυτό σε 453 σημεία, στο πρόσωπο, το κορμί ακόμα και τα γεννητικά όργανα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινστεί για ποιό λόγο οι αρχές του Ντουμπάι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας για να του απαγορεύσουν την είσοδο στο έδαφος της χώρας του Περσικού Κόλπου.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.