Καμερούν: Σαράντα μαχητές της Μπόκο Χαράμ νεκροί μετά από μάχες

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν στο βόρειο τμήμα της χώρας, στην περιοχή που συνορεύει με την Νιγηρία και το Τσαντ

Νεκροί έπεσαν περίπου 40 μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις δυνάμεις ασφαλείας του Καμερούν, όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της αφρικανικής χώρας.

Η ανακοίνωση ήλθε λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση δύο Ιταλών ιερέων και μίας Καναδής μοναχής, οι οποίοι πιστευόταν πως κρατούνταν όμηροι από την οργάνωση.

Πηγή της προεδρίας του Καμερούν επιβεβαίωσε την είδηση για τις συγκρούσεις, οι οποίες σημειώθηκαν στο βόρειο τμήμα της χώρας, στην περιοχή που συνορεύει με την Νιγηρία και το Τσαντ.

Το Καμερούν, το οποίο επικρίνεται από την Νιγηρία ότι δεν καταβάλλει αρκετές προσπάθειες στον αγώνα κατά της Μπόκο Χαράμ, ανέπτυξε περίπου 1.000 στρατιώτες στο βορειότερο άκρο του αυτήν την εβδομάδα σε μια προσπάθεια να πολεμήσει τους ισλαμιστές αντάρτες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

KAKOS

Ρε παιδιά τι μαχητές καθάρματα ή αλήτες είναι. Η σύνταξη δεν έχει αυτην την άποψη?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

putin

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τροποποίησης του νόμου για τις συγκεντρώσεις  - Όμως, υποστήριξε ότι οι προτροπές σε συμμετοχή συγκεντρώσεων χωρίς άδεια μπορεί να οδηγήσουν σε γεγονότα ανάλογα του Παρισιού