Ρωσία: Συναγερμός στο Σότσι για ύποπτη «μαύρη χήρα»

Ρωσία: Συναγερμός στο Σότσι για ύποπτη «μαύρη χήρα»

Οι ρωσικές αρχές ασφαλείας διένειμαν το περασμένο Σαββατοκύριακι φυλλάδια με πληροφορίες και τη φωτογραφία της 22χρονης Ρουζάνα Ιμπραγκίμοβα

Ρωσία: Συναγερμός στο Σότσι για ύποπτη «μαύρη χήρα»

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των ρωσικών αρχών ασφαλείας στο Σότσι για τον εντοπισμό μιας ύποπτης γυναίκας για την οποία πιστεύεται ότι συγκαταλέγεται στις «μαύρες χήρες» των ισλαμιστικών οργανώσεων που έχουν σχεδιάσει επιθέσεις κατά την περίοδο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ήδη οι αρχές ασφαλείας το περασμένο Σαββατοκύριακο διένειμαν φυλλάδιο με πληροφορίες και τη φωτογραφία της 22χρονης Ρουζάνα Ιμπραγκίμοβα για την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι χήρα ενός ισλαμιστή που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της FSB (της διαδόχου της ρωσικής KGB).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη βρίσκεται ήδη στο Σότσι από τις 11 ή τις 12 Ιανουαρίου.
Κλείσιμο

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η κυρία Ιμπραγκίμοβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επικεφαλής των παράνομων ενόπλων ομάδων που σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις στους αγώνες του 2014» αναφέρεται στο φυλλάδιο.

Η Ρωσία έχει αναπτύξει στην περιοχή - στο αποκαλούμενο και «δαχτυλίδι ασφαλείας» - 40.000 αστυνομικούς για να αντιμετωπίσει πιθανές επιθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης