Την ώρα που ο Ερντογάν αίρει την απαγόρευση της ισλαμικής μαντήλας στις δημόσιες υπηρεσίες ο Χουσεΐν Τσελίκ, αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), κατέκρινε δημοσίως μια παρουσιάστρια, γιατί το φόρεμά της είχε ένα βαθύ ντεκολτέ.
Όπως αναφέρει στην αγγλική της έκδοση η εφημερίδα Ηurriyet Daily ο Τσελίκ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε ότι η επιλογή φορέματος της Γκιοζντέ Κανσού – η οποία παρουσίασε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό- ήταν απαράδεκτη «Δεν ανακατευόμαστε με την επιλογή κανενός, αλλά ήταν υπερβολικό, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα γινόταν αποδεκτό»
Ακριβώς την επόμενη ημέρα, σήμερα δηλαδή, η παραγωγός εταιρεία της εκπομπής γνωστοποίησε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.