Αίγυπτος: Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία ιρανικού τηλεοπτικού δικτύου
Έκαναν έφοδο στα γραφεία που διατηρεί το αραβόφωνο ιρανικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Άλαμ
Άνδρες των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας έκαναν έφοδο στα γραφεία που διατηρεί το αραβόφωνο ιρανικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Άλαμ στο Κάιρο και έθεσαν υπό κράτηση τον διευθυντή του, μετέδωσε το ίδιο σήμερα.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας κατέσχεσαν εξάλλου εξοπλισμό και συσκευές από το κανάλι χωρίς να δώσουν καμιά εξήγηση για τις ενέργειες αυτές», ανέφερε το αλ Άλαμ σε είδηση που ανάρτησε στον ιστότοπό του.
Μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Αιγύπτου επιβεβαίωσε την είδηση, διευκρινίζοντας ότι η έφοδος έγινε διότι το δίκτυο δεν έχει άδεια να εκπέμπει στη χώρα.
Το επεισόδιο προστίθεται στις ενδείξεις της εκ νέου ψύχρανσης των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες της Μέσης Ανατολής μετά τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης επί των ημερών του ανατραπέντος από το στρατό ισλαμιστή εκλεγμένου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση