Χ. Κλίντον: Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με το αμφιλεγόμενο βίντεο

Χ. Κλίντον: Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με το αμφιλεγόμενο βίντεο

«Για εμάς, για εμένα προσωπικά, αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό και κατακριτέο. Φαίνεται να έχει ένα βαθιά κυνικό σκοπό: να δυσφημίσει μια μεγάλη θρησκεία και να προκαλέσει οργή», τόνισε η κυρία Κλίντον.

Τα ελλείμματα πρέπει να μειωθούν μέχρι το 2011
Χ. Κλίντον: Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με το αμφιλεγόμενο βίντεο
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με το αμφιλεγόμενο βίντεο στο διαδίκτυο σχετικά με τον Προφήτη Μωάμεθ που προκάλεσε αντι-αμερικανικές διαδηλώσεις στην Αίγυπτο, τη Λιβύη και την Υεμένη, υποστήριξε σήμερα Πέμπτη η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών κυρία Χίλαρι Κλίντον κατά την έναρξη των συνομιλιών της με ανώτερους αξιωματούχους του Μαρόκου.

"Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το βίντεο. Απορρίπτουμε πλήρως το περιεχόμενο και το μήνυμα του", δήλωσε. "Για εμάς, για εμένα προσωπικά, αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό και κατακριτέο. Φαίνεται να έχει ένα βαθιά κυνικό σκοπό: να δυσφημίσει μια μεγάλη θρησκεία και να προκαλέσει οργή", τόνισε η κυρία Κλίντον.

Κλείσιμο
Η ίδια κάλεσε παράλληλα όλες τις κυβερνήσεις και τους θρησκευτικούς ηγέτες να καταδικάσουν τις βιαιότητες, που σημειώθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της ταινίας στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης