Νεκρή 62χρονη στη Σαρδηνία - Δεύτερο θύμα από αλλαντίαση
Είχε καταναλώσει πιάτα με γουακαμόλε σε πανηγύρι, στο τέλος Ιουλίου, στο Μονσεράτο, στη μητροπολιτική περιοχή του Κάλιαρι
Η Βαλέρια Σολάι, 62 ετών, είναι το δεύτερο θύμα από αλλαντίαση στη Σαρδηνία καθώς άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας (18/8) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μονσεράτο. Εδώ και εβδομάδες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού είχε καταναλώσει πιάτα με γουακαμόλε σε πανηγύρι, στο τέλος Ιουλίου, στο Μονσεράτο, στη μητροπολιτική περιοχή του Κάλιαρι.
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA, στις 8 Αυγούστου είχε καταλήξει η 36χρονη Ρομπέρτα Πιτζάλι, επίσης από αλλαντίαση. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μονσεράτο παραμένει νοσηλευόμενη μια 14χρονη, ενώ τέσσερις άλλοι ασθενείς έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο Brotzu του Κάλιαρι. Ένα παιδί 11 ετών είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο Gemelli της Ρώμης. Οι γιατροί της παιδιατρικής εντατικής δηλώνουν ότι η κατάστασή του βελτιώνεται, αλλά η ανάρρωση θα είναι μακρά.
Η νεκροψία που διενεργήθηκε στη Ρομπέρτα Πιτζάλι, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο Businco του Κάλιαρι, επιβεβαίωσε τον θάνατο από αλλαντίαση.
Η Σολάι εργαζόταν ως μαγείρισσα στο δημοτικό και νηπιαγωγείο «Monumento ai caduti». Είχε μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο μετά τα πρώτα συμπτώματα. Αν και η κατάστασή της αρχικά φαινόταν σταθερή, ακολούθησε επιδείνωση που οδήγησε στον θάνατό της.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.