Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η σύνοδος κορυφής της Αλάσκας απέδειξε ότι είναι δυνατή η διεξαγωγή διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας χωρίς προϋποθέσεις όροι και ενώ συνεχίζεται η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» -όπως αποκαλεί η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Σε ανάρτηση που δημοσίευσε στο Telegram, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας συνόψισε τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ ως εξής: «1ον. Αποκαταστάθηκε ένας πλήρως ανεπτυγμένος μηχανισμός για συναντήσεις υψηλού επιπέδου μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Είναι ειρηνικός, απαλλαγμένος από τελεσίγραφα και απειλές. 2ον. Ο Ρώσος πρόεδρος παρουσίασε προσωπικά και με λεπτομέρειες τους όρους μας για τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία στον Αμερικανό ηγέτη. 3ον. Ύστερα από σχεδόν τρεις ώρες συνομιλιών, ο οικοδεσπότης του Λευκού Οίκου αρνήθηκε να κλιμακώσει την πίεση προς τη Ρωσία. Τουλάχιστον προς το παρόν».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.