Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά την οποία ο Μερτζ ζήτησε αυτοσυγκράτηση από το Ισραήλ στη στρατιωτική του εκστρατεία κατά του Ιράν, όπως ανέφερε πηγή της γερμανικής κυβέρνησης στο Reuters.
Ο Μερτζ εξέφρασε την υποστήριξη της Γερμανίας, κατ' αρχάς, στις ισραηλινές στρατιωτικές επιθέσεις κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, αλλά τόνισε τη σημασία της αναζήτησης διπλωματικών λύσεων για την επίλυση της σύγκρουσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.