Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα ιρακινής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έπεσε στη θάλασσα τη νύχτα της Πέμπτης 6 Μαρτίου, ενώ ταξίδευε με πλοίο που είχε προορισμό τη χώρα μας.
Το πλήρωμα του πλοίου σήμανε συναγερμό όταν αυτό έπλεε σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Μπαρλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της la repubblica, ο άνδρας φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα από την πρύμνη του πλοίου «Αριάδνη» και είχε αναχωρήσει από την Ανκόνα με προορισμό την Πάτρα. Το περιστατικό ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα.
Άμεσα ενημερώθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της Ακτοφυλακής του Μπάρι, το οποίο έδωσε εντολή για την έναρξη ερευνών. Στην επιχείρηση συνέδραμε και αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο πραγματοποίησε εναέρια αναγνώριση της θαλάσσιας περιοχής όπου επικεντρώνονται οι έρευνες.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»