Η Ουκρανία θέλει μια έντιμη, πραγματική ειρήνη και όχι έναν ατελείωτο πόλεμο, διαμήνυσε ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την ώρα που στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ, ο εκεί πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπούκων ετοιμάζεται να διακόψει τη στρατιωτική βοήθεια προς το Κιέβο.
Σε μήνυμα του, αργά το βράδυ της Δευτέρας (3/3), ο Ζελένσκι λέει, μεταξύ άλλων ότι «το βασικό σενάριο είναι να διατηρήσουμε τις θέσεις μας και να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες για την κατάλληλη διπλωματία ώστε να τερματιστεί αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό με μια αξιοπρεπή ειρήνη».
Τονίζει ότι η χώρα του χρειάζεται «πραγματική, ειλικρινή ειρήνη και όχι έναν ατελείωτο πόλεμο».
Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει αυτό η Ουκρανία είναι αν της δοθούν εγγυήσεις ασφαλείας. Ήταν ακριβώς αυτή η έλλειψη εγγυήσεων που επέτρεψε στον πόλεμο να συνεχιστεί από το 2014 και στη Ρωσία να εισβάλλει στα ουκρανικά εδάφη το 2022.
Επειδή δεν υπάρχουν σήμερα αυτές οι εγγυήσεις, η Ρωσία συνεχίζει τον πόλεμο, είπε ακόμη ο Ουκρανός ηγέτης - «και αυτό είναι κάτι που βλέπει και αναγνωρίζει όλος ο κόσμος».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.