Νησιά Φίτζι: Ένοχος 40χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του στον μήνα του μέλιτος
Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης
Ένας άνδρας από το Μέμφις του Τενεσί των ΗΠΑ, κρίθηκε ένοχος από δικαστή στα νησιά Φίτζι για τη δολοφονία της συζύγου του κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος το 2022, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το γραφείο του εισαγγελέα.
Ο Μπράντλεϊ Ρόμπερτ Ντόσον, 40 ετών, σκότωσε τη σύζυγό του, Κριστ Τσεν, η οποία ήταν 36 ετών, στο θέρετρο Turtle Island, δύο ημέρες αφότου οι νεόνυμφοι έφτασαν στα Φίτζι. Την Τσεν βρήκαν στο δωμάτιο του ζευγαριού το προσωπικό του καταλύματος με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, αφού το ζευγάρι ακούστηκε να τσακώνεται και δεν εμφανίστηκε στο πρωινό ή στο γεύμα της επόμενης ημέρας, σύμφωνα με το Associated Press.
Το γεγονός ότι ο Ντόσον είχε μαζί του το διαβατήριό του και άλλα αντικείμενα όταν συνελήφθη, έδειξε ότι σχεδίαζε να διαφύγει, δήλωσε ο δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα Fiji Times.
Ο Αμερικανός υπήκοος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση στα Φίτζι, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού