Το ουκρανικό κοινοβούλιο ακύρωσε τη συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα λόγω αυξημένου κινδύνου για ρωσικό πλήγμα, μία ημέρα από το πλήγμα με νέο βαλλιστικό πύραυλο από τη Μόσχα, όπως δήλωσαν αρκετοί βουλευτές.
Η τακτική συνεδρίαση με τη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων «ματαιώθηκε», δήλωσε η βουλευτής Γεβγκένια Κραβτσούκ από το κόμμα του Ουκρανού προέδρου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες συναδέλφων της. «Υπάρχουν ενδείξεις για αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων κατά της συνοικίας κυβερνητικών κτιρίων τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε η ίδια.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί