Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα, κατά την πρώτη επέτειο της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου που διέπραξε η Χαμάς στο Ισραήλ, ότι «ο πόνος παραμένει οξύς όπως πριν από ένα χρόνο», «αυτός του ισραηλινού λαού, του δικού μας, της πληγωμένης ανθρωπότητας».
Στο δίκτυο Χ, ο Μακρόν εξέφρασε τις «αδελφικές του σκέψεις» προς τα θύματα, τους ομήρους και τις «οικογένειες με ραγισμένες τις καρδιές από την απουσία ή από την αναμονή».
Χθες, ο Μακρόν επιβεβαίωσε στον Ισραηλινό πρόεδρο Μπενιαμίν Νετανιάχου την «ακλόνητη δέσμευση» της Γαλλίας για την ασφάλεια του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας την επομένη των δηλώσεων του Γάλλου προέδρου που ζητούσε να σταματήσουν κάποιες παραδόσεις όπλων στο Ισραήλ.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.