Ντουμπάι: Αμερικανός έκανε το πρώτο άλμα με αλεξίπτωτο από ουρανοξύστη μετά από σερφ
Σύμφωνα με την Daily Mail το συγκεκριμένο άλμα ονομάζεται WakeBase
Ιστορία έγραψε ο Αμερικανός Μπράιαν Γκράμπ καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής που κατάφερε να κάνει άλμα με αλεξίπτωτο από ουρανοξύστη έχοντας πάρει φόρα μέσα από πισίνα.
Το μοναδικό ρεκόρ σημειώθηκε στο Ντουμπάι με τον Γκραμπ να φαίνεται στο βίντεο να ξεκινά να κάνει σερφ στην πισίνα της ταράτσας του 77οροφου ουρανοξύστη ενώ τον σέρνει ένα drone.
Στο τέλος της πορείας του υπάρχει μια ράμπα από την οποία ο Αμερικανός αθλητής έκανε τη βουτιά από ύψος 30 μέτρων.
Σύμφωνα με την Daily Mail το συγκεκριμένο άλμα ονομάζεται WakeBase.
Ο Γκραμπ είπε στον Guardian ότι «ξεκίνησα πριν από δέκα χρόνια και ήταν όνειρό μου να πραγματοποιήσω αυτό το άλμα. Χρειαστήκαμε καιρό να κατασκευάσουμε ένα drone που να μπορεί να με σύρει. Η τελευταία πινελιά ήταν η τοποθεσία που βρήκαμε εδώ στο Ντουμπάι».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!