Λιχουδιές για κατοικίδια θα προσφέρει η ισπανική αεροπορική εταιρεία Vueling
Το μενού θα περιλαμβάνει μπάρες από κοτόπουλο και μοσχαρίσιες μπουκίτσες
Η χαμηλού κόστους ισπανική εταιρεία αερομεταφορών Vueling άρχισε να προσφέρει λιχουδιές στα κατοικίδια, στο πλαίσιο του νέου καταλόγου για αγορές επί του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια των πτήσεών της, ανακοίνωσε σήμερα, προσθέτοντας πως πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους πρωτοβουλία στην Ευρώπη.
Η Vueling, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν με τα αγαπημένα κατοικίδιά τους με βάρος έως 8 κιλά, ανέπτυξε την ιδέα αυτή σε συνεργασία με την βελγική εταιρεία παρασκευής τροφίμων για κατοικίδια Edgard & Cooper και το μενού θα περιλαμβάνει μπάρες από κοτόπουλο και μοσχαρίσιες μπουκίτσες, με κόστος στα 3,50 και 5,50 ευρώ αντίστοιχα.
Ένα σημαντικό μέρος της πελατειακής βάσης της Vueling ταξιδεύει με κατοικίδια και υπάρχει ζήτηση για τέτοιου είδους υπηρεσίες, επισήμανε η εταιρεία.
«Προσπαθούμε να έχουμε ποικιλομορφία», προστίθεται.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.