Έλον Μασκ: Η ενθουσιώδης ανάρτηση του για την Ιλιάδα και ο αγαπημένος του χαρακτήρας

Έλον Μασκ: Η ενθουσιώδης ανάρτηση του για την Ιλιάδα και ο αγαπημένος του χαρακτήρας

Σε νέες αναρτήσεις του για το ομηρικό έπος, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας χαρακτηρίζει την Ιλιάδα ως «την καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ»

elon_musk
Γοητευμένος με την συναρπαστική ιστορία της Ιλιάδας φαίνεται να είναι ο Έλον Μασκ, ο οποίος επανέρχεται με δύο ακόμη αναρτήσεις μέσα σε μερικές μέρες για το ομηρικό έπος, ενώ αποκαλύπτει και τον αγαπημένο του χαρακτήρα.

«Η απίστευτα συναρπαστική ιστορία της Ιλιάδας δημιουργήθηκε για να απαγγέλλεται, επομένως ακούστε την» έγραψε εχθές ο μεγιστάνας της τεχνολογίας σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη σύσταση που είχε κάνει πριν από 10 μέρες στους followers τους να προτιμήσουν το audiobook.



Στο χθεσινό post του, ο Μασκ συμπεριέλαβε ένα κλιπ από την ταινία Troy που κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πέτερσεν και σενάριο του Ντέιβιντ Μπένιοφ, που δείχνει «τον Πρίαμο να ικετεύει τον Αχιλλέα να του επιστρέψει τη σορό του αγαπημένου του γιου» όπως γράφει στη λεζάντα ο ιδιοκτήτης του X.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σε απάντησή του σε μία σχολιάστρια στην ανάρτηση ο 52χρονος επισήμανε ότι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από την Ιλιάδα είναι ο Οδυσσέας.

Σε μια ακόμη χθεσινή ανάρτησή του, που περιλάμβανε το link για το ομηρικό έπος στα αγγλικά από την σειρά Penguin Classic, ο Μασκ χαρακτήρισε την Ιλιάδα ως «την καλύτερη ιστορία που δημιουργήθηκε ποτέ».




Ειδήσεις σήμερα

Πέντε οι νεκροί Έλληνες στρατιωτικοί από το τροχαίο στη Λιβύη - Στην Ελλάδα το C-130 με τους τραυματίες

Σοκ στη Νέα Υόρκη από την εν ψυχρώ δολοφονία 80χρονου έξω από το σπίτι του από μαυροντυμένο «νίντζα»

NASA - Πλανήτης Άρης: Έγινε παραγωγή οξυγόνου για πρώτη φορά χάρη στο πείραμα «MOXIE» της NASA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης