Οι δυτικές χώρες διατρέχουν «κολοσσιαίο κίνδυνο» αν προμηθεύσουν την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη F-16 , δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Γκρούσκο απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν σε περίπτωση προμήθειας των F-16, τα οποία η Ουκρανία έχει ζητήσει από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.
Η Ουκρανία δεν έχει ακόμη αποσπάσει κάποιες δεσμεύσεις για παράδοση των μαχητικών, αλλά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε χθες στους ηγέτες της G7 ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει τα κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα από μέλη της Συμμαχίας για τους ουκρανούς πιλότους των F-16, ανακοίνωσαν ανώτεροι αμερικανοί αξιωματούχοι.
«Βλέπουμε ότι δυτικές χώρες παραμένουν προσκολημμένες στο σενάριο της κλιμάκωσης. Αυτό περιλαμβάνει κολοσσιαίους κινδύνους για τις ίδιες. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα ληφθεί υπόψη σε όλα τα σχέδιά μας και διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μέσα για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», είπε ο ίδιος.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή