Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Νορβηγία παρέδωσε 8 βαριά άρματα μάχης Leopard 2
Τα άρματα βρίσκονται πλέον στο ουκρανικό έδαφος και είναι έτοιμα να αναπτυχθούν
Η Νορβηγία παρέδωσε οκτώ βαριά άρματα μάχης Leopard 2, γερμανικής κατασκευής, στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας για να τις βοηθήσει να αποτρέψουν την προέλαση του στρατού της Ρωσίας, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο στο Όσλο.
Τα άρματα βρίσκονται πλέον στο ουκρανικό έδαφος και είναι έτοιμα να αναπτυχθούν, κατά την ίδια πηγή.
🇳🇴🇺🇦 #Norway has transferred to #Ukraine 8 Leopard 2 tanks, 4 armored repair and evacuation vehicles, and one mobile counter-battery radar, the Norwegian Ministry of Defense reports. pic.twitter.com/80nsOz9B0W
«Για την Ουκρανία, η δωρεά των αρμάτων μάχης θα είναι κρίσιμη όσον αφορά τη δυνατότητά της να διεξαγάγει επιθετικές επιχειρήσεις και να ανακαταλάβει εδάφη που κατέχει η Ρωσία», ανέφερε ο αντισυνταγματάρχης Λαρς Γένσεν.
Τον Φεβρουάριο, η Νορβηγία ανακοίνωσε πως θα δώριζε στην Ουκρανία τα οκτώ από τα 36 Λέοπαρντ 2 που διέθετε, τα οποία είναι του παλαιότερου τύπου 2A4. Διευκρίνισε πως θα δώριζε επίσης τέσσερα οχήματα συνοδείας, πυρομαχικά και ανταλλακτικά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.