Τουρκία - Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αν κερδίσω τις προεδρικές, θα είναι η τελευταία μου θητεία
«Θα ξεκινήσουμε την οικοδόμηση του αιώνα της Τουρκίας με την υποστήριξη που ζητάμε για τελευταία φορά προς το όνομά μας από τον λαό μας το 2023» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι θα διεκδικήσει για τελευταία φορά μία προεδρική θητεία, ανακοινώνοντας ότι στη συνέχεια θα παραδώσει τη σκυτάλη στους «νέους».
«Θα ξεκινήσουμε την οικοδόμηση του αιώνα της Τουρκίας με την υποστήριξη που ζητάμε για τελευταία φορά προς το όνομά μας από τον λαό μας το 2023», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σαμψούντα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε περίπτωση νίκης του στις εκλογές του 2023, θα είναι η τελευταία του θητεία.
«Θα παραδώσουμε αυτή την ιερή σημαία στους νέους μας», πρόσθεσε.
Ο Ερντογάν, που βρίσκεται στην εξουσία από το 2003 και το ισλαμοσυντηρητικό κόμμα του, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ελπίζουν να διατηρήσουν τα ηνία της χώρας στις βουλευτικές και προεδρικές εκλογές του Ιουνίου 2023.
Όμως ο τούρκος πρόεδρος βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα, ανάμεσά τους και έναν πληθωρισμό που έχει φθάσει το 84,4%.
Τον Οκτώβριο, ο Ερντογάν είχε επαναλάβει την επιθυμία του να προετοιμάσει ένα νέο τουρκικό σύνταγμα που θα είναι «δημοκρατικό, απλό και με όραμα».
Σύμφωνα με ορισμένους παρατηρητές αυτό ερμηνεύθηκε ως πρόθεση τροποποίησης του ορίου των δύο προεδρικών θητειών που προβλέπεται από το τουρκικό σύνταγμα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.