Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκρινε χθες Δευτέρα ότι η Ρωσία δεν πρέπει να ενταχθεί στον κατάλογο που καταρτίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ με τα κράτη που λέει πως υποστηρίζουν την τρομοκρατία, όπως ζητεί η κυβέρνηση της Ουκρανίας μετά την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην επικράτειά της την 24η Φεβρουαρίου.
Το Κρεμλίνο έχει προειδοποιήσει πως αυτή η κίνηση θα οδηγούσε στη διακοπή των διμερών διπλωματικών σχέσεων.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο στον Λευκό Οίκο αν θεωρεί πως η Ρωσία πρέπει να προστεθεί στη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ο κ. Μπάιντεν απάντησε μονολεκτικά «όχι».
Υπέρ του ουκρανικού αιτήματος ασκούν πίεση το τελευταίο διάστημα κάποια μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.