Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μακρόν θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν θα έχει ο Μακρόν – Η τελευταία τους συνομιλία έγινε πριν πέντε εβδομάδες
Με τον Ρώσο πρόεδροΒλαντιμίρ Πούτιν θα έχει σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία ο αρχηγός της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας,Εμανουέλ Μακρόν.
Όπως ανακοίνωσε το προεδρικό Γραφείο στο Παρίσι, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV, το νέο τηλεφώνημα των δύο πολιτικών ανδρών θα γίνει με με πρωτοβουλία του Εμανουέλ Μακρόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο ένοικος της Ελιζέ είχε το Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Αν και από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, Πούτιν και Μακρόν είχαν τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, έχουν περάσει σχεδόν πέντε εβδομάδες από την τελευταία τους συνομιλία (29 Μαρτίου).
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.