Επίσκεψη στο Σεν-Σεν-Ντενί πραγματοποίησε ο Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογώνστη Γαλλία.
«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», είπε ο Μακρόν.
Στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, το Σεν-Σεν-Ντενί έδειξε την ξεκάθαρη στήριξή του στον αριστερό υποψήφιο ΖανΛικ Μελανσόν, που έλαβε το 60% των ψήφων.
Ο Μακρόν επισκεπτόμενος εξάλλου αθλητικό κέντρο της περιοχής ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε κάποια χτυπήματα μαζί του.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.