Βραζιλία: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρόεδρος Μπολσονάρου

Βραζιλία: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρόεδρος Μπολσονάρου

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις

Βραζιλία: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρόεδρος Μπολσονάρου
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, εισήχθη χθες Δευτέρα το βράδυ σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην Μπραζίλια για να υποβληθεί σε εξετάσεις διότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, μετέδωσαν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μπολσονάρου, 67 ετών, είχε υποστεί τραυματισμό με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του το 2018 και, έκτοτε, έχει συνεχώς επανερχόμενα προβλήματα στο γαστρεντερικό του σύστημα. Απουσίασε χθες από προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπου θα εμφανιζόταν.

«Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος πάει καλά, υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις, γι’ αυτό δεν είναι εδώ», εξήγησε ο πρόεδρος του κόμματος, ο βουλευτής Μάρκους Περέιρα.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, η πρώτη κυρία Μισέλ Μπολσονάρου πήγε στη συγκέντρωση και διαβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της «πάει καλά», ενώ ο υπουργός Επικοινωνίας Φάμπιου Φαρία μίλησε για «αδιαθεσία».

Ο ακροδεξιός πρόεδρος χρειάστηκε νοσηλεία σε δύο περιπτώσεις, τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο, για προβλήματα στο εντερικό του σύστημα. Έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση εναντίον του το 2018.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Μαξίμου σήμερα ο Σαϊντού Καμαρά: Την Τετάρτη κρίνεται η παραμονή του στην Ελλάδα

Αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης και ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς - Πού αναμένονται σήμερα βροχές

Ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιά σε χώρο εκδηλώσεων στην Κόρινθο - Βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινης σάρκας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης