Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε χώρο εκδηλώσεων - catering στο τέρμα της Αγίας Άννης στην Κόρινθο.
Η επιχείρηση την ώρα της έκρηξής δεν λειτουργούσε, ενώ ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, με τους πολίτες να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους τρομαγμένοι.
Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα και τα ξημερώματα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, ενώ από τις έρευνες εντόπισαν ίχνη ανθρώπινης σάρκας.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος εντοπίστηκε άτομο στην #πυρκαγιά σε χώρο εστίασης πλησίον της οδού Αγίας Άννης στο δήμο Κορινθίων.
Οι αρχές είχαν την πληροφόρηση ότι αγνοείτο ένας άνδρας και εκτιμούν ότι τα ίχνη σάρκας που εντοπίστηκαν ανήκουν στον αγνοούμενο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να το επιβεβαιώσουν καθώς είναι αδύνατο να αναγνωριστεί.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν κινδύνευσαν άλλες επιχειρήσεις ή οικίες. Για την ώρα παραμένει άγνωστο από τι προκλήθηκε η έκρηξη.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.