Πλάνα που κόβουν την ανάσα μεταδίδουν τα γερμανικά δίκτυα μετά τη θεαματική κατεδάφιση γέφυρας που πραγματοποιήθηκε με ελεγχόμενες εκρήξεις, χθές Κυριακή.
Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γκρεμιστεί με ασφάλεια η γέφυρα από τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί στους πυλώνες της, ακριβώς δίπλα στην καινούργια η οποία έπρεπε να μείνει ανέγγιχτη.
Η γέφυρα είχε κατασκευαστεί πριν από 50 χρόνια, είχε ύψος 70 μέτρων και βρισκόταν στο κρατίδιο της βόρειας Ρηνανίας-Βλεστφαλίας.
Για τη καταστροφή της χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 120 κιλά εκρηκτικών.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.