Μακρόν προς Τζόνσον: Κράτα τον λόγο σου στη συμφωνία του Brexit
Ο Μακρόν είπε στον Τζόνσον ότι χρειάζεται ένα «reset» στις γαλλοβρετανικές σχέσεις
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ότι μπορεί να υπάρξει ‘επαναρύθμιση’ στις γαλλοβρετανικές σχέσεις μόνο εάν εκείνος τηρήσει τη συμφωνία διαζυγίου του Brexit που υπέγραψε με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με πηγή, ο Μακρόν είπε στον Τζόνσον ότι χρειάζεται ένα «reset» στις γαλλοβρετανικές σχέσεις και παρόλο που οι δύο πλευρές έχουν κοινά συμφέροντα, οι δεσμοί τους μπορούν να βελτιωθούν μόνο εάν ο Τζόνσον τηρήσει τον λόγο του αναφορικά με το Brexit.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.