Lockdown στην Αγγλία: Αυτήν την εβδομάδα θα κρίνει ο Τζόνσον πόσο γρήγορα θα αρθούν τα μέτρα
Ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ υψηλοί, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Υγείας
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα κρίνει αυτήν την εβδομάδα πόσο γρήγορα μπορεί να εξέλθει η Αγγλία από το λοκντάουν που έχει επιβληθεί για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της COVID-19, αλλά ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ υψηλοί, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.
«Θα πρέπει να δούμε τα δεδομένα», σημείωσε ο Χάνκοκ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News. «Όλοι θέλουμε να εξέλθουμε από αυτό το ταχύτερο που μπορούμε με ασφάλεια, και είναι σημαντικά και τα δύο, και η ταχύτητα και η ασφάλεια», υπογράμμισε.
«Το θέμα είναι να κριθεί πόσο γρήγορα και με ασφάλεια, πόσο γρήγορα μπορούμε να το κάνουμε αυτό με ασφάλεια. Αυτή είναι η κρίση που θα κάνουμε αυτήν την εβδομάδα, κοιτάζοντας τα δεδομένα, ενόψει του καθορισμού από τον πρωθυπουργό του οδικού χάρτη, στις 22 Φεβρουαρίου», πρόσθεσε.
«Επομένως αυτές είναι οι κρίσεις που θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα», συνέχισε.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.