Sports Illustrated: Το «πιο curvy μοντέλο» του περιοδικού μιλά για το «ταξίδι» της αυτοπεποίθησης

Sports Illustrated: Το «πιο curvy μοντέλο» του περιοδικού μιλά για το «ταξίδι» της αυτοπεποίθησης

«Έχω ακόμα κακές μέρες» παραδέχθηκε η 27χρονη καλλονή

pluss
Για το μακρύ «ταξίδι» κάθε ανθρώπου προς την κατάκτηση της αυτοπεποίθησης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χάντερ ΜακΓκρέιντι.

H plus size καλλονή, που πολλά διεθνή ΜΜΕ αποκαλούν «το πιο curvy μοντέλο» που έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού Sports Illustrated, εκμυστηρεύθηκε ότι όταν την ρωτούν ποιο ειναι το μυστικό της αυτοπεποίθησής της, δεν ξέρει τι να απαντήσει.

«Ο κόσμος με ρωτάει πολλές φορές ποιο είναι το μυστικό για να νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου, η κρυφή συνταγή. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έχω ακόμα κακές μέρες. Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα ήταν μία από αυτές. Το ίδιο και εχθές. Υπάρχουν μέρες που το μόνο που θες είναι να κάθεσαι σπίτι, που δεν θες να πας στη δουλειά και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Δεν αισθάνεσαι καλά για τον εαυτό σου», λέει χαρακτηριστικά η 27χρονη στο Story+Rain.



To νεαρό μοντέλο εργάζεται σε έναν κλάδο που δεν ήταν πάντα φιλόξενος για τις plus size γυναίκες. Παρόλο που έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με το παρελθόν, ορισμένες προκαταλήψεις συνεχίζουν να υπάρχουν, υπονομεύοντας την αίσθηση σιγουριάς που έχει κάποιος για τον εαυτό του. «Είναι ΟΚ να βιώνεις αυτές τις μέρες. Ξέρω ότι δεν καθορίζουν αυτό που είμαι και ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα ταξίδι. Χρειάζεται να τη δουλεύεις συνεχώς αλλά στο τέλος θα προκύψει κάτι όμορφο».

Ο τρόπος με τον οποίο ανατράφηκε η ΜακΓκρέιντι σίγουρα της έδωσε αρκετά εφόδια για να αντιμετωπίζει τους haters, αφού από μικρή ηλικία η νεαρή κοπέλα έμαθε να αγαπά τον εαυτό της.



«Η μητέρα μου δεν έκανε ποτέ ζήτημα τα κιλά μου. Πάντα μιλούσε θετικά για αυτά. Κατάγεται από την Ισλανδία. Είμαστε άνθρωποι που αισθανόμαστε πολύ άνετα με το σώμα μας. Μου έλεγε πάντοτε ότι το να μιλάω για το βάρος μου και να ασχολούμαι με αυτό είναι κάτι βαρετό. "Είναι το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα πάνω σου", έλεγε.  Ευτυχώς με αυτή τη νοοτροπία μεγάλωσα».

Πέρυσι, η ΜακΓκρέιντι χαρακτήρισε την φωτογράφισή της με μαγιό στο Μπαλί για το Sports Illustrated ως μια «μαγευτική εμπειρία».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης