Βρετανία: Πάγωσε ο Τάμεσης για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια - Φωτογραφίες
Πάγωσε σε σημεία του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο ο ιστορικός ποταμός μετά τις χιονοπτώσεις και τις θερμοκρασίες που άγγιξαν τους -15 βαθμούς Κελσίου
Οι συνθήκες... Σιβηρίας που επικρατούν στοΗνωμένο Βασίλειο (μετά την Ολλανδία και τη Γερμανία) τις τελευταίες ημέρες «πάγωσαν» τον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια, καθώς η θερμοκρασία έπεσε σε ιστορικά χαμηλά στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.
Όσοι βρέθηκαν σε περιοχές του νοτιοδυτικού Λονδίνου το πρωί της Παρασκευής, όπως το προάστιο Τέντινγκτον, αντίκρισαν την επιφάνεια του γνωστού ποταμού να έχει καλυφθεί από πάγο σε σημεία του, για πρώτη φορά μετά το 1963, όταν στη Βρετανία είχαν επικρατήσει συνθήκες ακραίου ψύχους.
Συγκεκρικμένα, η θερμοκρασία στο Ρέιβενγουορθ έπεσε στους -15,3C τη νύχτα της Πέμπτης, έχοντας προηγουμένως καταρριψει το προηγούμενο χαμηλό ρεκόρ των -13.1C την Τετάρτη το βράδυ.
Δείτε φωτογραφίες από τον «παγωμένο» Τάμεση του 2021
Και φωτογραφίες από τον «παγωμένο» Τάμεση του 1963
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.