Μελάνια - Ιβάνκα: Τα «παρατσούκλια» που έβγαλαν η μία στην άλλη φανερώνουν την έχθρα τους

Μελάνια - Ιβάνκα: Τα «παρατσούκλια» που έβγαλαν η μία στην άλλη φανερώνουν την έχθρα τους

Η «Πριγκίπισσα» και το... «Πορτραίτο» μάλλον δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά, σύμφωνα με μία νέα βιογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

ivanka-melania
Την... όχι και τόσο ρόδινη σχέση ανάμεσα στις δύο ισχυρές γυναίκες στη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ αναδεικνύει μια νέα βιογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, την οποία έγραψε η ρεπόρτερ της Washington Post Μέρι Τζόρνταν. Σύμφωνα με την Daily Mail, το νέο πολυσυζητημέο βιβλίο με θέμα τη ζωή της Μελάνια Τραμπ και τίτλο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» σκιαγραφεί μια μάλλον ανταγωνιστική σχέση ανάμεσα στη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου και την αγαπημένη του κόρη από τον πρώτο του γάμο.

Η μάλλον εχθρική σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες αποτυπώνεται στα παρατσούκλια που, σύμφωνα με τη συγγραφέα της βιογραφίας, χρησιμοποιούν η μία για την άλλη. Όπως αναφέρεται στην κριτική του βιβλίου από τους New York Times, η Τζόρνταν γράφει πως η Μελάνια έχει ακουστεί να αναφέρεται στην Ιβάνκα ως «πριγκίπισσα». Από τη μεριά της, η Ιβάνκα σε μικρότερη ηλικία φέρεται να αποκαλούσε την τρίτη σύζυγο του πατέρας της «το πορτραίτο», ουσιαστικά κοροϊδεύοντας το πόσο λιγομίλητη ήταν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βιογραφία των 286 σελίδων ακολουθεί τη ζωή της Μελάνια Τραμπ από τα παιδικά της χρόνια στη Σλοβενία και τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ μέχρι την μετακόμισή της στον Λευκό Οίκο και τη ζωή της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα από εκείνη που έχει διαμορφώσει το ευρύ κοινό για τη Μελάνια Τραμπ, αφού η εντυπωσιακή γυναίκα από τη Σλοβενία περιγράφεται ως αποφασισμένη, αδίστακτη και φιλόδοξη.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, η 50χρονη καλλονή έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον σύζυγό της, είναι εξίσου περίπλοκη και τον Ντόναλντ και τον ενθάρρυνε από την αρχή στις πολιτικές του επιδιώξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Λευκός Οίκος και εκπρόσωποι των δύο γυναικών διαψεύδουν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του βιβλίου. «Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την αλήθεια. Αν η Washington Post ή οι εκδότες του βιβλίου έμπαιναν στον κόπο να επαληθεύσουν τα στοιχεία με το γραφείο της Ιβάνκα, θα το ήξεραν αυτό» δήλωσε στην Daily Mail o υπεύθυνος Τύπου Τζουντ Ντιρί. Ανάλογο ήταν και το σχόλιο από το γραφείο της Μελάνια, όπου αναφερόταν ότι η Πρώτη Κυρία επέλεξε να μην συμμετάσχει στο βιβλίο λόγω των ανέντιμων τακτικών της συγγραφέως.



Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Διώξεις σε σύζυγο και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο

Κορωνοϊός: Ξεκινούν στη Βρετανία οι πρώτες κλινικές δοκιμές πιθανού εμβολίου


Επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της μικρής Μαντλίν: Είναι νεκρή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης