Βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί με σφαίρες πιπεριού κατά ρεπόρτερ στα επεισόδια για τον Φλόιντ
Η ρεπόρτερ που κάλυπτε τα επεισόδια στο Κεντάκι για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να μεταδίδει
Στόχος αστυνομικών έγινε μια ρεπόρτερ, τη διάρκεια που κάλυπτε live τα επεισόδια στο Λουισβίλ του Κεντάκι, για τον θάνατο του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.
Συγκεκριμένα, η Κέιτλιν Ραστ του καναλιού WAVE βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όπου είχαν ξεσπάσει οι ταραχές, όταν ένας αστυνομικός φάνηκε να στοχεύει προς το μέρος εκείνης και του καμεραμάν, ρίχνοντάς τους σφαίρες πιπεριού.
Η Ραστ δεν έμοιαζε με... διαδηλωτή, καθώς φορούσε το χαρακτηριστικό ανακλαστικό γιλέκο και κρατούσε το μικρόφωνό της, με συνέπεια η κίνηση του αστυνομικούνα προκαλεί προβληματισμό. Η ρεπόρτερ, πάντως, δεν τραυματίστηκε και συνέχισε το έργο της.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.