Έτσι παραγγέλνουν online οι millennials

Έτσι παραγγέλνουν online οι millennials

Η εμπειρία της σύγχρονης online παραγγελίας, από τον καφέ μέχρι είδη περιπτέρου

SAVE_20200318_091950
Ανέκαθεν η παραγγελία φαγητού, καφέ ή γλυκού ήταν μέρος της κουλτούρας του σύγχρονου Έλληνα. Πάρτε παράδειγμα από την καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιον συνάδελφο που να μην παραγγέλνει εν ώρα έργου. Ενδεχομένως να ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνων που έχει μετατρέψει το delivery στην πιο αγαπημένη του συνήθεια. Πλέον όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι.

Σε μια εποχή, που ο κόσμος έχει περιορίσει την έξοδο για διασκέδαση, η παραμονή στο σπίτι σε συνδυασμό με παραγγελία delivery –την κατάλληλη για ταινία, αγώνα, ή χαλαρή κουβέντα- αποτελεί έναν δημοφιλή τρόπο για να περάσει κανείς καλά, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Βασικό εργαλείο γι’ αυτή τη συνθήκη οι online πλατφόρμες, που αντικαθιστούν πια τις τηλεφωνικές παραγγελίες και εξυπηρετούν εύκολα και γρήγορα τους καταναλωτές της Αττικής.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να εξυπηρετήσει σε προηγμένη μορφή το eKiosky’s, μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα που εκπροσωπεί τον νέο τρόπο να ικανοποιεί την καθημερινότητα των καταναλωτών. Από είδη περιπτέρου, σνακ και καφέ μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, το ekiosky’s φέρνει στην πόρτα κάθε παραγγελία, μέσα 20 λεπτά και με μηδενικό κόστος αποστολής, μέσω μιας διαδικασίας που απλοποιεί εντελώς τις κινήσεις του χρήστη.

Έστω ότι χρειάζεται κάποιος μικρο-ψώνια (καφέ, σνακ, μπίρες, οδοντόκρεμα ή απορρυπαντικό). Με τρεις κινήσεις, ελάχιστη παραγγελία τρία ευρώ και σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα έχει όπου κι αν βρίσκεται. Αρκεί να μπει στο www.ekioskys.gr, να γράψει τη διεύθυνση του,  να επιλέξει προϊόντα και να ολοκληρώσει την παραγγελία του -είναι απαραίτητο να κοστίζει τουλάχιστον τρια ευρώ..  Σε 20 λεπτά θα τα έχει στα χέρια του, ενώ μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας του ζωντανά.

Είναι αυτός ο νέος τρόπος να ψωνίζουμε σήμερα, μέχρι και την οδοντόβουρτσά μας; Η απάντηση όσων κινούνται σε αυτή την αγορά, είναι σαφής και ξεκάθαρη: ναι. Οι ρυθμοί στις πόλεις, η έννοια του χρόνου και η ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για βέλτιστη εξυπηρέτηση, οδηγεί σε λύσεις όπως το eKiosky’s, που δίνει έμπνευση για το επόμενο γεύμα, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη ζωή του καταναλωτή για τα μικρο-ψώνια που χρησιμοποιεί σε αυξημένη συχνότητα.

Το ekioskys μάλιστα πάει ένα βήμα παρακάτω την όλη εμπειρία. Φωτογραφίζει τα προϊόντα και τα κατηγοριοποιεί για να διευκολύνει τη διαδικασία παραγγελίας και να την κάνει πιο ευχάριστη για τον χρήστη. Έτσι ο τελευταίος έχει να επιλέξει είδη από έξι κατηγορίες: Καφέ, Σνακς και Γεύματα, Είδη περιπτέρου, Κάβα, Τρόφιμα, Είδη οικιακής χρήσης, Υγεία, ομορφιά και φροντίδα. Παραγγέλνει ό,τι χρειάζεται και στη συνέχεια μπορεί να παρακολουθήσει live την πορεία της στο χάρτη. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε online από τη σελίδα του eKiosky's με κάρτα, είτε κατά την παράδοση της παραγγελίας με μετρητά ή και κάρτα.

Κλείσιμο
Πρόκειται για μια εντελώς νέα εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης που δίνει τον τόνο της εποχής και τις προτιμήσεις των σύγχρονων πολιτών σε 24ωρο delivery. 

Σημείωση: Το eKiosky's για τα online μικρο-ψώνια έφτασε και λειτουργεί πιλοτικά. Προς το παρόν, εξυπηρετεί από Δευτέρα έως Κυριακή το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής και συνεχώς επεκτείνεται. Μπορείτε να δείτε εδώ τις περιοχές και το ωράριο που εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης