Νέο trend: Μετατρέψτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε δένδρο του... Αγίου Βαλεντίνου

kits

Μια νέα μόδα φαίνεται ότι δημιουργείται για όσους δεν θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους – Βγάζουν τον διάκοσμο των Χριστουγέννων και περνούν καρδούλες για τον Άγιο Βαλεντίνο 

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να αποχωριστούν το δέντρο τους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα νέο trend, αρκούντως γκλαμουράτο για όσους θέλουν να προσαρμοστούν στο χειμερινό «εορτολόγιο».

Η νέα μόδα, που προσφέρεται για ρομαντικές ψυχές, προβάλλει τον μετασχηματισμό του δέντρου από χριστουγεννιάτικο σε «αγιοβαλεντινιάτικο», ενόψει του επικείμενου εορτασμού του -όχι και τόσο ιερού κατά τας Γραφάς- αγίου των ερωτευμένων.

Ήδη στο Instagram υπάρχουν πάνω από 2.400 δημοσιεύσεις με το hashtag #ValentinesTree, με φωτογραφίες που το γνωστό, πατροπαράδοτο, εορταστικό δέντρο έχει μετατραπεί σε εκσυγχρονισμένα κιτσάτο, αρκούντως φτερωτό και τριανταφυλλένιο για τις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πάντως η πρόταση έδωσε ιδέες σε πολλούς λάτρεις των Χριστουγέννων, που επιθυμούν να διατηρήσουν τον στολισμό και να τον προσαρμόζουν ανάλογα. Πάντως στο twitter, η ιδέα -για άγνωστους λόγους- μάλλον προκάλεσε τη χλεύη αρκετών χρηστών, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι η ιδέα προήλθε από το «κάψιμο» που προκαλεί η χριστουγεννιάτικη λάμψη των φώτων.

Δεν έχει διευκρινιστεί από τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αν η μετατροπή του δέντρου σε σύμβολο έρωτα προϋποθέτει από τον κάτοχο να βιώνει το συναίσθημα του ερωτευμένου ή απλά απαιτείται να αγαπά μέχρις εσχάτων τα Χριστούγεννα και να προσδοκά τον έρωτα εις τους αιώνας των αιώνων. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Don’t want to put your Christmas tree away? Turn it into a #ValentinesTree! 😍 💘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kmfm (@kmfmofficial) στις

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης