Ο καλός τρόπος ζωής είναι στοιχείο της πρόληψης για την υγεία

Ο καλός τρόπος ζωής είναι στοιχείο της πρόληψης για την υγεία

Στην εποχή που το μέσο προσδόκιμο ζωής έχει ήδη αυξηθεί παγκοσμίως κατά 20 χρόνια, από το 1950 μέχρι σήμερα, η προοπτική ακόμα για περισσότερη ζωή δε μοιάζει πια ένα εξωπραγματικό στοιχείο επιστημονικής φαντασίας. 

oikogeneia
Η πρόοδος της ιατρικής τεχνολογίας, αλλά και η γνώση για τις καλές συνήθειες στη ζωή μας, που μας κάνουν να νιώθουμε και να είμαστε καλά έχουν πολλά να προσφέρουν. Σήμερα οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν περισσότερο και καλύτερα, κάθε στιγμή.

Η σωστή διατροφή, η άσκηση, η θετική διάθεση και μία σειρά από υγιεινές συνήθειες στη ζωή μας συμπληρώνουν την ανάγκη μας για πρόσβαση σε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες. Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για να νιώθει κάθε άνθρωπος σιγουριά. Σιγουριά ότι, σε περίπτωση που το χρειαστεί, θα μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα έξοδα για την υγεία του, χωρίς να επηρεαστεί ο προϋπολογισμός του και τα προσωπικά του σχέδια. Η υγεία και η καλή ζωή είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Γι’ αυτό πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Με αυτή τη λογική έχει σχεδιαστεί το σύστημα υγείας «bewell” από την INTERAMERICAN.

Οι εξατομικευμένες επιλογές ασφάλισης υγείας δίνουν σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να διαμορφώσει το ασφάλιστρό του, στο ύψος που το επιθυμεί. Επιλέγοντας ο ίδιος, μαζί με έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο, τις καλύψεις που θέλει έχει ένα απόλυτα χρήσιμο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

Ενημερωθείτε για την ασφάλεια υγείας “bewell”

Όμως για την INTERAMERICAN προτεραιότητα αποτελεί η καλή ζωή κάθε μέρα. Γι’ αυτό το «bewell» ξεπερνάει τα όρια της ασφάλισης και αγγίζει σταδιακά τα όρια της ποιοτικής ζωής που αναζητάμε σε κάθε φάση της ζωής μας. Με το “bewell” κάθε άνθρωπος έχει απεριόριστες επιλογές για την υγεία του, πέρα από αυτά που περιμένει κανείς από την ασφάλιση. Αποκτά πρόσβαση σε υπηρεσίες ευεξίας και άσκηση, αλλά και σε εργαλεία που αφορούν τη σωστή διατροφή. Παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη πληροφόρηση από τους ειδικούς για όλα τα θέματα υγείας και ευεξίας που απασχολούν σήμερα τους ανθρώπους, για τους ίδιους ή και τα παιδιά.



Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες καλής ζωής του “bewell” από την INTERAMERICAN

Με υπηρεσίες και εργαλεία για έναν καλό τρόπο ζωής οι άνθρωποι νιώθουν και είναι κάθε μέρα καλά, ενώ παράλληλα «επενδύουν» σε ένα μέλλον με σημαντικά χαμηλότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι έχουν στη διάθεσή τους όλες τις ιατρικές υπηρεσίες που χρειάζονται: με το «bewell” βρίσκονται στη διάθεσή τους όλες υπηρεσίες υγείας και οι ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN - τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic, αλλά και η μοναδική Γραμμής Υγείας 1010, στην οποία γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ενώ παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τον συντονισμό ιατρικών περιστατικών.

Διαβάστε περισσότερα για τις υποδομές υγείας της INTERAMERICAN
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης