Μια διαδικασία για «γερά νεύρα» περιμένει τους πολίτες που θέλουν να κλείσουν πρωινό ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο για επίσκεψη και εξετάσεις. Ο προγραμματισμός των ραντεβού γίνεται για όλα τα νοσοκομεία πλέον μέσω του τετραψήφιου «1535» και ενώ το σύστημα καθοδηγεί τους πολίτες και μοιάζει απλό στη χρήση του, στις περισσότερες περιπτώσεις προκύπτει μεγάλη ταλαιπωρία.
Ο λόγος είναι η αδυναμία εύρεσης ραντεβού. Προκειμένου να διαπιστωθεί η διαθεσιμότητα ραντεβού, το ygeiamou.gr πραγματοποίησε έρευνα τόσο στην τηλεφωνική γραμμή όσο και στον ιστότοπο του «1535». Καλώντας αρχές του μήνα για ραντεβού στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου ΚΑΤ, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο ραντεβού. Αντίστοιχη ήταν η απάντηση για το νευρολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», όπως επίσης και για τμήματα άλλων νοσοκομείων.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.