Η πλαστική χειρουργική εμπνέει τη βιομηχανία των καλλυντικών

Η πλαστική χειρουργική εμπνέει τη βιομηχανία των καλλυντικών

Μία ανατρεπτική προσέγγιση εμφανίζεται στο χώρο της ομορφιάς, που δημιουργεί καλλυντικά και πρωτόκολλα αντιγήρανσης σύμφωνα με ένα νέο κριτήριο: την περιοχή του προσώπου που παρουσιάζει το πιο έντονο πρόβλημα γήρανσης. Πρόκειται για την Dr.Age, ένα καινοτόμο brand αφιερωμένο στην υγεία και τη νεανικότητα δέρματος του προσώπου.

dr_age_header
Κάθε σημείο του προσώπου έχει ιδιαιτερότητες και ανάγκες που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν απλά, με προϊόντα και θεραπείες που «κάνουν όλα για όλα».

Η νέα τάση εξειδίκευσης των καλλυντικών στοχεύει σε συγκεκριμένες ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου, με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός πλαστικού χειρουργού και στην προσέγγιση κάθε τριτημορίου του προσώπου χωριστά.




Τριτημόρια, ο νέος τριπλός κανόνας ομορφιάς
Ο κανόνας των τριτημορίων βασίζεται στη φιλοσοφία με την οποία οι πλαστικοί χειρουργοί και οι δερματολόγοι που έχουν εξειδικευθεί στην αισθητική δερματολογία, αναλύουν το πρόσωπο για να προτείνουν στοχευμένες θεραπείες.

Κάθε τριτημόριο είναι μία διαφορετική ανατομική περιοχή του προσώπου, που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες και πρέπει να αντιμετωπίζεται στοχευμένα για καλύτερα αποτελέσματα.




«Κάθε τριτημόριο του προσώπου περιέχει διαφορετικές ανατομικές δομές, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν με διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Μπορεί να χρησιμοποιηθούν νευρορυθμιστές (τοξίνες) για το ανώτερο τριτημόριο του προσώπου, δερματικά εμφυτεύματα (fillers) για το μεσαίο τριτημόριο και μορφές τεχνολογίας που βασίζονται στην ενέργεια ή χειρουργικές επεμβάσεις lifting για το κατώτερο τριτημόριο» αναφέρει η δερματολόγος Χριστιάννα Ιωσηφίδη, επιστημονική συνεργάτιδα της SYMMETRIA, και συνεχίζει:

Κλείσιμο
«Τα προϊόντα και τα πρωτόκολλα της Dr.Age έχουν σχεδιαστεί με το ίδιο σκεπτικό, κάθε περιοχή να αντιμετωπίζεται με υπέρ στοχευμένα προϊόντα».


Iosifidi_cut




Η ταχύτητα γήρανσης του δέρματος εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από τα γονίδιά μας, εκτός από τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές μας.

Για παράδειγμα, αν περνάμε πολύ χρόνο στον ήλιο χωρίς επαρκή προστασία, το δέρμα μπορεί να εμφανίσει πιο γρήγορα σημάδια γήρανσης σε σχέση με κάποιον που προσέχει περισσότερο και αποφεύγει την έκθεση στην UV ακτινοβολία.

Οι γονείς μας μπορούν, επίσης, να επηρεάσουν το πώς θα γεράσουμε -αν εκείνοι γέρασαν με πιο αργούς ρυθμούς, ίσως έχουμε το πλεονέκτημα των καλών γονιδίων.





DNA και υγεία δέρματος
Σήμερα, πριν συστήσουμε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο περιποίησης ή μία θεραπεία αντιγήρανσης προτείνουμε να προηγηθεί ένα διαγνωστικός έλεγχος DNA, εξετάζοντας παράγοντες όπως για παράδειγμα τη γονιδιακή γήρανση του δέρματος, ο οποίος μας καθοδηγεί στοχευμένα σε θεραπείες και προϊόντα περιποίησης προσώπου, ώστε ό,τι κάνουμε να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.

PrimeAgeDNA

Η Dr.Age έχει ήδη αρχίσει να συνεργάζεται με τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και έχει δημιουργήσει θεραπείες και πρωτόκολλα αντιγήρανσης με βάση DNA tests, τα Prime Age DNA Programs, που εφαρμόζονται διεθνώς.

Τα Prime Age DNA Programs πραγματοποιούνται σε 4 απλά βήματα, ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σας και περιλαμβάνουν μια αρχική συνεδρία (online), εξετάσεις αίματος (στο χώρο σας), ανάλυση και σχεδιασμό πρωτοκόλλου (online), και εφαρμογή θεραπειών και προϊόντων περιποίησης με ένα πολύ λογικό κόστος που επιτρέπει τόσο στο γιατρό όσο και στον καταναλωτή την καλύτερη προσέγγιση στην αντιγήρανση του δέρματος με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.




Με τα εξειδικευμένα DNA tests και γνωρίζοντας τι να περιμένετε, μπορείτε να λάβετε έγκαιρα μέτρα ώστε να μειώσετε ή να καθυστερήσετε τα ορατά σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας, ελέγχοντας πώς θα γερνάτε με το πέρασμα του χρόνου.

Τα Prime Age DNA Programs εφαρμόζονται από ειδικευμένους γιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς καθώς και σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης