Apple: Αλλάζει τον τρόπο ελέγχου του λειτουργικού συστήματος

Apple: Αλλάζει τον τρόπο ελέγχου του λειτουργικού συστήματος

Στόχος της εταιρείας η συντήρηση της καλής φήμης για ομαλή ενσωμάτωση νέου λογισμικού στις συσκευές της

apple_siri
Η Apple Inc. αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τεστάρει το λογισμικό της, μετά από πληθώρα σφαλμάτων που έπληξαν τα λειτουργικά της συστήματα στα iPhones και iPads, σύμφωνα με πηγές που είναι ενήμερες των αλλαγών.

Ο επικεφαλής στο τμήμα λογισμικού της Apple, Κρεγκ Φεντερίγκι, καθώς και οι βοηθοί του, συμπεριλαμβανομένης της Στέισι Λίσικ, ανακοίνωσαν τις αλλαγές σε μια εσωτερική συνάντηση με τους προγραμματιστές της εταιρείας.

Η νέα προσέγγιση απαιτεί οι ομάδες ανάπτυξης εφαρμογών της Apple να διασφαλίζουν ότι οι δοκιμαστικές εκδόσεις των μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού, κρατούν απενεργοποιημένα από πριν όσα αρχεία δεν έχουν τελειοποιηθεί ή είναι «buggy» (δηλαδή έχουν σφάλματα).

Οι δοκιμαστές της εταιρείας θα έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν -αν το επιλέξουν- αυτές τις λειτουργίες, μέσα από μια νέα εσωτερική διαδικασία κι ενός καινούργιου μενού ρυθμίσεων που ονομάζεται «Σημαίες» (Flags) με αποτέλεσμα να μπορούν να απομονώσουν την επίδραση κάθε ξεχωριστής προσθήκης, στο όλο σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης