Πού να «κυνηγήσω» τιμές με Black Friday το 2021;

Πού να «κυνηγήσω» τιμές με Black Friday το 2021;

pub1

Sponsored Content

Αν αναρωτιέσαι πότε έρχεται η Black Friday 2021 στην Ελλάδα, φέτος η μαγική ημερομηνία είναι η 26η Νοεμβρίου! Την ημέρα αυτή, όπως πάντα, οι επιχειρήσεις διαγωνίζονται για να σου προσφέρουν κορυφαία προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές. Καταστήματα και εταιρείες κάνουν θόρυβο στο feed σου για το ποιος θα κάνει τα καλύτερα Black Friday Deals.
Η επιλογή του καλύτερου προορισμού συχνά μοιάζει με γρίφο, ωστόσο πριν τα … «βάψεις μαύρα» από την πληθώρα των προσφορών και των εκπτώσεων που υπάρχουν εκεί έξω, αξίζει να κάνεις μια μικρή έρευνα ώστε οι αγορές σου αυτή τη Μαύρη Παρασκευή να είναι πραγματικά έξυπνες.

Για να εντοπίσεις το καλύτερο μέρος όπου θα αξιοποιήσεις τις καλύτερες Black Friday προσφορές για το 2021, δεν έχει παρά να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

Εμπειρία στις εκπτωτικές ενέργειες
Πολλές επιχειρήσεις προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με προσφορές κατά τη διάρκεια της Black Friday. Υπάρχουν όμως και επιχειρήσεις -ιδιαίτερα στον τομέα της τεχνολογίας και των οικιακών ειδών - που ειδικεύονται στις εκπτώσεις και βάσει αυτών έχουν χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, προσφέροντάς τους εύκολη και οικονομική πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζονται. Συμπληρωματικά, υπάρχουν και επιχειρήσεις που πρωτοστάτησαν στην καθιέρωση του θεσμού της Black Friday στην Ελλάδα. Εκεί σίγουρα θα βρεις τα καλύτερα Sales για να βγεις… ασπροπρόσωπος στη δική σου «Μαύρη Παρασκευή».

Εμπιστεύσου τον ειδικό

Κάθε προϊόν έχει τον «ειδικό» του. Ανάλογα με το αντικείμενό της, η κάθε επιχείρηση έχει επενδύσει στη γκάμα προϊόντων που προσφέρει, αλλά και σε εξειδικευμένο προσωπικό, που θα ακούσει τις ανάγκες σου, θα σου εξηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος και θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και τιμή. Ό,τι ισχύει και την υπόλοιπη χρονιά, ισχύει και τις εκπτώσεις του Νοεμβρίου 2021 – ο ειδικός αξίζει πάντα την εμπιστοσύνη σου!

Ολοκληρωμένη γκάμα

Κλείσιμο
Οι καθημερινές σου ανάγκες είναι πολλές. Χρειάζεσαι σίγουρα προϊόντα τεχνολογίας για την εργασία και την ψυχαγωγία σου – μια καινούργια τηλεόραση, ένα καλύτερο smartphone, ένα λάπτοπ ή ένα tablet για να δουλεύεις πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ευελιξία. Μην ξεχνάς, όμως, ότι η ζωή έχει και άλλες πτυχές: Ένα καλό πλυντήριο, ένας φούρνος μικροκυμάτων ή μια ρομποτική σκούπα σίγουρα θα συμβάλλουν στο να κάνεις πιο όμορφες ακόμη και τις πιο «συνηθισμένες» στιγμές τη ζωή σου. Υπάρχουν καταστήματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις αμέτρητες αξιόλογες επιλογές και από τις δύο κατηγορίες, χωρίς να ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά.

Αγορές online και offline
Η εμπειρία Black Friday σίγουρα έχει άλλη αίσθηση στο κατάστημα, όπου έχεις τη δυνατότητα να δεις τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά, να μιλήσεις με τους ειδικούς και να δοκιμάσεις. Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει την πρώτη «Μαύρη Παρασκευή» που στήθηκε στην ουρά μαζί με τους φίλους του για ν’ αποκτήσει ένα Playstation; Στην εποχή μας, όμως, η εμπειρία αγορών εμπλουτίζεται και με ψηφιακά εργαλεία. Ιδιαίτερα μετά την πανδημία, η δυνατότητα digital αγορών, παραλαβής από το κατάστημα ή ακόμη και η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού καταλόγου ώστε να είσαι πανέτοιμος από πριν για τις Black Friday αγορές σου, αποκτά κι αυτή ξεχωριστή σημασία! Η επιχείρηση που καταφέρνει να σου προσφέρει μια ενιαία, ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία αγορών, τόσο offline όσο και στο διαδίκτυο, σίγουρα πρέπει να μπει ψηλά στις προτιμήσεις σου.

Αν θες περισσότερες συμβουλές για την Black Friday 2021 ή – ακόμη περισσότερο- αν θέλεις να λάβεις πρώτος ενημέρωση στο inbox σου για τις καλύτερες τιμές που θα «παίξουν» φέτος στον κορυφαίο προορισμό της αγοράς, δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο newsletter του Public εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης