Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ορίστηκε σε εφορευτική επιτροπή στις εκλογές!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ορίστηκε σε εφορευτική επιτροπή στις εκλογές!

Ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA την Κυριακή των εκλογών είχε  κληθεί ως αναπληρωματικό μέλος σε εφορευτική επιτροπή

antetokounmpo2
Στην εφορευτική επιτροπή του 199ου εκλογικού τμήματος, στου Ζωγράφου, είχε ορισθεί ως αναπληρωματικό μέλος  ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σε εισαγγελική ειδοποίηση προς τον πολυτιμότερο παίκτη του NBA, που δημοσιεύει ο skai.gr αναφέρεται ότι διορίστηκε αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής στο 199ο εκλογικό τμήμα, στο 7ο εκλογικό διαμέρισμα της Δημοτικής Ενότητας Ζωγράφου, στο Β3 Νότιο τομέα Αθηνών.

Ο παγκόσμιος αστέρας του μπάσκετ είχε κληθεί να βρίσκεται στη θέση του από τις 6 το πρωί των εκλογών, μία ώρα πριν ανοίξουν και επίσημα οι κάλπες. Στην ειδοποίηση αναφέρεται ότι η τέλεση των καθηκόντων του είναι υποχρεωτική και τυχόν αμέλεια ή απείθεια τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών έως δύο ετών.

Ο Γιάννης που είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους ως «Γιάννης» και όχι «Ιωάννης», μαζί με το νιγηριανό όνομά του, ψηφίζει στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, στο 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου. Ωστόσο, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες αντικαταστάθηκε, αφού είναι κάτοικος εξωτερικού. 

skai_antetokounbo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ