Κορωνοϊός: Οι σύλλογοι της Premier League επιστρέφουν 200 εκατ. στους κατόχους διαρκείας
Πάνω από 200 εκατ. ευρώ είναι το συνολικό ποσό που καλούνται να επιστρέψουν οι σύλλογοι της Premier Leagueστους κατόχους διαρκείας, βάσει του πιο πιθανού σεναρίου να τελειώσει η σεζόν χωρίς θεατές στα γήπεδα
Οι οικονομικές συνέπειες που προκαλεί η κρίση του κορωνοϊού στην Premier League θα την πλήξουν τουλάχιστον κατά 200 εκατ. ευρώ ακόμα κι αν υπάρξει επανέναρξη της σεζόν.
Με βάση τον μονόδρομο που αποτελεί η επιστροφή στα γήπεδα κεκλεισμένων των θυρών για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές στο ελάχιστο του κινδύνου υγείας, οι 20 ομάδες καλούνται να αποζημιώσουν τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παρακολουθήσουν ξανά φέτος την ομάδα τους από κοντά.
Το σύνολο της ζημίας για όλα τα κλαμπ φτάνει τα 203 εκατ. ευρώ (177 εκατ. λίρες), σχεδόν το ¼ από τα προβλεπόμενα έσοδα στην αρχή της χρονιάς, σχέση λογική από τη στιγμή που απομένουν 9 από τις 38 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.