Euroleague: Στον «αέρα» το Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός λόγω κορωνοϊού

Euroleague: Στον «αέρα» το Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός λόγω κορωνοϊού

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται, εξαιτίας του κορωνοϊού, η περιοχή της Λομβαρδίας, με αποτέλεσμα να είναι στον «αέρα» η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αρμάνι και τον Ολυμπιακό (12/3)

ΑΡΜΑΝΙ_ΜΙΛΑΝ0_ΟΣΦΠ
Από εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη φαντάζει η διεξαγωγή της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Πέμπτη (12/3), για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως το συγκεκριμένο ματς θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την Ιταλία, ούτε αυτή η λύση φαίνεται πως μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Κι αυτό γιατί, εξαιτίας της μεγάλης έξαρσης του κορωνοϊού όλη περιοχή της Λομβαρδίας, όπου βρίσκεται μεταξύ άλλων και το Μιλάνο, βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδος από αυτή να επιτρέπεται πολύ δύσκολα.

Πλέον, αναμένεται η θέση της Ευρωλίγκας αναφορικά με το συγκεκριμένο ματς, για το αν θα διεξαχθεί κανονικά ή θα μεταφερθεί σε άλλη χώρα, όπως είχε γίνει πρόσφατα με εκείνο ανάμεσα στην Νταρουσάφακα και τη Βίρτους Μπολόνια για το Eurocup, που τελικά διεξήχθη στο Βελιγράδι.

«Ολόκληρη περιοχή της Λομβαρδίας και 11 ακόμη περιοχές μπήκαν σε “κόκκινο συναγερμό” εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία. Η είσοδος ή έξοδος από την περιοχή γίνεται μόνο είτε για πολύ σοβαρούς λόγους, είτε για λόγους που δεν ακυρώνονται. Πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα διεξαχθούν αγώνες εκεί», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Εμιλιάνο Κάρκια του «Sportando».

Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης