Στίβος: Παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν με 15.43μ η Ρόχας
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου σημείωσε η άλτρια του τριπλούν από τη Βενεζουέλα, Γουλιμάρ Ρόχας, με διαστημικό άλμα στα 15.43μ στο μίτινγκ της Μαδρίτης
Η αθλήτρια του Ιβάν Πεντρόσο το είπε και το έκανε. Ήθελε το παγκόσμιο ρεκόρ και το πήρε. Με διαστημικό άλμα στα 15.43μ σημείωσε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, κάνοντας σκόνη το προηγούμενο ρεκόρ της Ρωσίδας Τατιάνα Λεμπέντεβα που ήταν στα 15.36μ από το 2004.
Η Ρόχας ξεκίνησε με άκυρο άλμα, το οποίο όμως ήταν αρκετά μεγάλο, συνέχισε με 14,65μ, άκυρο και έπειτα κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ με επίδοση 15.29μ, σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο. Το πέμπτο άλμαήταν άκυρο για να φτάσει στην έκτη προσπάθεια της να πηδήξει στα 15.46μ και να γίνει η κορυφαία όλων των εποχών.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.