Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Άρσεναλ αλλά τον λύγισε ο Λακαζέτ (0-1) - Δείτε βίντεο

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Άρσεναλ αλλά τον λύγισε ο Λακαζέτ (0-1) - Δείτε βίντεο

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν σκόραρε στις ευκαιρίες που δημιούργησε και οι Λονδρέζοι τον πλήγωσαν με το γκολ στο 81' - Μαρτίνς: Όλα ανοιχτά στη ρεβάνς - Αρτέτα: Στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε τύχη

sout-fot
Ο Ολυμπιακός έκανε καλή καλή προσπάθεια κόντρα στην Άρσεναλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Europa League αλλά οι (πιο ουσιαστικοί) Λονδρέζοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Επικράτησαν 1-0 με γκολ του Γάλλου φορ στο 81’ (κόντρα στη ροή που είχε ο αγώνας σε εκείνο το σημείο) φεύγοντας με «διπλό» από το Φάληρο και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ένα μικρό «θαύμα» στη ρεβάνς της Αγγλίας. Όπου θα αγωνιστούν δίχως τον Σεμέδο, διότι συμπλήρωσε κάρτες.

Ηταν οι «κανονιέρηδες» καλύτεροι; Σε καμία περίπτωση. Πιο τυχεροί; Οχι, δεν το λες. Ουσιαστικοί είναι μάλλον ο πιο σωστός χαρακτηρισμός, κυνικοί ίσως, ενώ ας μην λησμονούμε και την αξία τους ως ομάδα, τόσο συνολικά όσο και ατομικά.

Δοκάρι με τον (δεξιό μπακ) Παπασταθόπουλο είχαν στο 86’ οι «κανονιέρηδες» και ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Λακαζέτ για να «αγκαλιάσουν» την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Η ομάδα του Μαρτίνς καλείται να σηκώσει άμεσα κεφάλι ώστε να προετοιμαστεί για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.



Μαρτίνς: Όλα ανοιχτά στη ρεβάνς

Κλείσιμο
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε να πιστεύει στην πρόκριση παρά το 0-1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε για:

Το ότι ήταν κρίμα και άδικο το 0-1: Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα για 20 - 25 λεπτά. Δυσκολέψαμε την Άρσεναλ. Μετά επανήλθε και έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Έπειτα είχαμε και οι δύο ευκαιρίες. Περιμέναμε και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Θα πάμε στο Λονδίνο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το κατά πόσον το 0-1 είναι απαγορευτικό και την ατάκα του Όσιμ: Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει άδικο και σκληρό. Για αυτό όλοι παθιάζονται. Πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας. Όλα είναι ανοιχτά. Η Άρσεναλ είναι πολύ ποιοτική και βελτιωμένη. Ένας μεγάλος αντίπαλος. Όμως πιστεύουμε πως μπορούμε ακόμα και μεγάλους αντιπάλους να τα καταφέρουμε. Το έχουμε δείξει.

Αρτέτα: Στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε τύχη

Στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα στην συνέντευξη Τύπου.

«Σε ένα τέτοιο γήπεδο και μία τέτοια ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντικό να φεύγεις με τη νίκη. Στα πρώτα 10 με 15 λεπτά υποφέραμε και δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά μετά το διαχειριστήκαμε σωστά» είπε ο Ισπανός προπονητής.

Ομολόγησε, μάλιστα, ότι «ναι στα πρώτα 10 με 15 λεπτά είχαμε τύχη. Όμως και ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός στα τελευταία 20 λεπτά που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ και είχαμε δοκάρι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης