Μπαράζ ατυχίας στην Εθνική Ελλάδας: Ψάχνει για... γκαρντ ο Σκουρτόπουλος

Μπαράζ ατυχίας στην Εθνική Ελλάδας: Ψάχνει για... γκαρντ ο Σκουρτόπουλος

Οι τραυματισμοί των Σλούκα, Αθηναίου ανατρέπουν τον προγραμματισμό του ομοσπονδιακού τεχνικού - «Επιστράτευση» Μάντζαρη, αν δώσει το «OK» η Ούνιξ

ethniki534
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την αντίπαλη ομάδα στο παρκέ, αλλά και την ατυχία, καθώς το μπαράζ σοβαρών τραυματισμών, μετά και τη ρήξη χιαστών που υπέστη ο Γιάννης Αθηναίου στον αγώνα με τη Σερβία, αφήνουν το ρόστερ... κενό στα γκαρντ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, να αναζητεί λύσεις.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί άλλος γκαρντ. «Αυτή τη στιγμή έχουμε έλλειμμα στα γκαρντ. Είχαμε αποφασίσει να πάμε με τον Νικ, τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου στην Κίνα, αλλά τώρα είναι δύσκολο. Έχουμε παίκτες που είναι δηλωμένοι, όπως ο Μάντζαρης και ο Μποχωρίδης, επομένως μπορεί να καλέσουμε κάποιο άλλο παιδί. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για την αποστολή, θα δούμε» δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας.

Η λύση φαίνεται να ακούει στο όνομα Μάντζαρης, αν και εφόσον συμφωνήσουν η ΕΟΚ με την ομάδα του παίκτη, την Ούνιξ. Μετά τους τραυματισμούς των Σλούκα και Αθηναίου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απευθύνθηκε στον 30χρονο γκαρντ, που αποδέχτηκε την πρόσκληση να επιστρέψει, μολονότι πριν μία εβδομάδα είχε «κοπεί».

Ωστόσο, για να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της Εθνικής, απαιτείται η συναίνεση της Ούνιξ, που τον περίμενε μέσα στην εβδομάδα στο Καζάν για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Εφόσον επέλθει συμφωνία, ο Μάντζαρης θα πετάξει με την Εθνική την Τετάρτη για την Κίνα και θα παίξει στα φιλικά, περιμένοντας να γίνει γνωστό (μέχρι τις 26-28/8) αν ο Κώστας Σλούκας θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εφόσον ο Σλούκας τα καταφέρει, πιθανότατα ο Μάντζαρης θα «κοπεί» εκ νέου.

Αυτός που αναμένεται να «κοπεί» από την Εθνική είναι ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν και ο μόνος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Σερβία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης